Beauty & Nails

Lashliftlashlift

Wanneer je het beste uit je eigen wimpers wilt halen is een lashlift de ideale oplossing. In tegenstelling tot het aanbrengen van wimper extensions haal je bij lashift het maximale natuurlijk resultaat uit je eigen wimpers. De lashlift is bestand tegen transpireren, douchen, zwemmen en de sauna. Geen gebruik meer van mascara of je wimperkruller, de lashlift biedt onbezorgd genieten van lange, gekrulde wimpers.

Wat doen we tijdens een lashlift?

  • Liften:
    Wimper voor wimper wordt vanaf de wortel gespreid en op een, door op maat gekozen, schildje gelift. Dit spreiden en liften van de wimpers is het meest tijdrovende, maar ook het meest secure onderdeel van de lashlift behandeling. Een goede spreiding van de wimpers zorgt voor het meest volle resultaat. Hierna zullen de wimpers van onderaf in hun nieuwe vorm vast worden gezet door de speciale perming en fixing lotion.
  • Verven:
    Het verven van de wimpers zorgt ervoor dat je een optimaal resultaat krijgt. Vaak zijn de uiteindes van de wimpers licht van kleur, zelfs bij mensen die al donkere wimpers van zichzelf hebben. Door deze te verven lijken je wimpers dus nog langer!
  • Lotion:
    De behandeling wordt afgesloten met een Nourishing lotion. De lotion zorgt ervoor dat de laatste verf en lijm resten volledig verwijderd worden. Daarnaast zit de lotion vol met natuurlijke oliën en zorgt het voor hydratatie van de wimperhaartjes en huid, waardoor de lashlift compleet is.

De lashlift behandeling neemt slechts 50 minuten in beslag, het resultaat blijft 6 tot 8 weken zichtbaar!

Nagelbehandelingnails

Van versteviging met acryl, tot rubberbase, tot aan een mooie gelpolish met genoeg kleurkeuze. Al deze behandelingen kun je vinden in onze salon.

Wimpers en wenkbrauwen verven

Het verven van wimpers en/of wenkbrauwen zorgt voor meer expressie in het gelaat. De kleur wordt samen met jou gekozen. Het resultaat blijft 4 tot 6 weken zichtbaar.

Harsen/epileren en stylen van de wenkbrauwen

Voor mooie strakke wenkbrauwen die goed in model zitten.

Harsen gelaat

Het verwijderen van ongewenste haargroei door middel van hars. Hierdoor blijven de haartjes 4 tot 6 weken.

a

Lorem ipsum dolo r sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore